handero.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Conuri parfumate din plante - Lemn de Santal


Conuri parfumate din plante - Lemn de Santal


Comanda instant Conuri parfumate din plante - Lemn de Santal

Conuri parfumate din plante - Lemn de Santal
Produs realizat manual în India.

În lumea parfumurilor și a aromelor pline de mister, există un produs cu adevărat special: Conurile Parfumate de Plante cu Lemn de Santal. Aceste conuri delicate sunt îmbogățite cu un procent mai mare de parfum, astfel încât atunci când sunt aprinse, ele emană un miros intens și îmbietor care umple încăperea cu o atmosferă divină și relaxantă.

Fiecare con este creat cu măiestrie manuală, asigurând cea mai înaltă calitate a produsului. Artizanii pricepuți combină rășina aromatică și materiale naturale pentru a crea aceste bijuterii parfumate. Lemnul de santal, cu aromele sale lemnoase și dulci, conferă conurilor o notă caldă și sofisticată.

În timpul utilizării, aceste conuri parfumate eliberează în mod treptat aroma lor în încăpere. Fiecare con are un timp aproximativ de ardere de 30 de minute, permițându-vă să vă bucurați de parfumul lor subtil și de lungă durată în timp ce vă relaxați sau meditați.

Un aspect remarcabil al acestor conuri este că sunt create cu respect față de natură și animale. 

Material: Rășină și material natural pentru stilul de viață vegan. Astfel, puteți savura experiența parfumată fără a aduce vreun prejudiciu faunei și mediului înconjurător.

Permiteți-vă să vă răsfățați simțurile cu aceste Conuri Parfumate de Plante - Lemn de Santal și lăsați aroma lor captivantă să vă transporte într-o călătorie senzorială unică. Creând o atmosferă plină de liniște și armonie, aceste conuri vor transforma orice spațiu într-un sanctuar al relaxării și al bucuriei olfactive.

Timp aproximativ de ardere: 30 de minuteTe-ar mai putea interesa si
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici

Profita de ofertele marca Handero

Am citit si sunt de acord cu
Politica de confidentialitate.
Website detinut de HAPPY STORE CONCEPT S.R.L., CIF: RO27622668, Reg.Com: J40/10239/2010
secure plationline