handero.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Livrare si plata

LIVRAREA PRODUSELOR 

La Handero.ro, ne asigurăm că experiența ta de cumpărături este una plăcută și fără griji. De aceea, livrarea produselor tale se efectuează rapid și în condiții optime, astfel încât să te bucuri cât mai curând de achizițiile tale.

Costul livrării este:

19 lei       => prin curier rapid oriunde în țară (24 - 48 ore)
15 lei       => livrare în Easybox Sameday
0 lei         => ridicare personala de la sediul firmei

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei, transportul este gratuit.

Dacă produsele comandate sunt În stoc, ele vor fi expediate către domiciliul sau adresa de livrare furnizată, într-un interval de 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Daca produsele comandate nu sunt in stoc și au statusul La comandăacestea vor fi livrate in 8-9 zile lucrătoare.

Pentru a asigura transportul în siguranță, colaborăm cu firme de curierat rapid de încredere, precum Sameday, DPD, Fan Courier, Cargus, Bookurier. De asemenea, avem și opțiunea de livrare în Easybox Sameday, pentru o experiență mai comodă.

În plus, clienții pot opta și pentru ridicare personală de la sediu, doar în cazul plaților în avans cu card online sau prin transfer bancar.

La recepționarea / ridicarea comenzilor achitate este obligatorie prezentarea unui act astfel:

- pentru persoane fizice este necesară prezentarea unui act de identitate
- pentru persoane juridice este necesară prezentarea unui act de identitate și împuternicire din partea firmei

La Handero.ro, ne preocupăm de protejarea produselor pe toată durata transportului. De aceea, fiecare articol achiziționat va fi ambalat cu atenție și profesionalism, pentru a asigura menținerea calității și aspectului său impecabil.

PLATA PRODUSELOR

Pentru a-ți oferi flexibilitate și opțiuni variate de plată, Handero.ro pune la dispoziție patru modalități sigure și convenabile:

Plata ramburs

Poți opta pentru plata numerar la curier, în momentul livrării produselor tale. Aceasta îți oferă posibilitatea de a verifica coletul și produsele înainte de efectuarea plății.

Plata cu cardul prin PlatiOnline

O altă opțiune este plata online cu cardul personal sau al firmei tale, prin intermediul serviciului PlatiOnline. Acceptăm cardurile VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu cod CVV2/CVC2). Procesarea datelor de card se realizează exclusiv pe serverele securizate ale PlatiOnline, garantând confidențialitatea și siguranța informațiilor tale. Siguranța informațiilor tale este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului tău, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. In acest fel informațiile tale sunt in siguranțăIndiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzacțiile se fac in lei, la cursul de schimb al băncii tale. Nu se percep comisioane suplimentare pentru tranzacții, iar valoarea tranzacției va apărea pe extrasul de cont cu numele Handero.

Plata cu cardul la Easybox Sameday

Dacă ai optat pentru livrare în Easybox Sameday, poți alege și plata cu cardul la acest punct de preluare. Este o modalitate simplă și comodă de a achita produsele, oferindu-ți flexibilitate în gestionarea plăților.

Plata prin transfer bancar

Dacă preferi plata în avans, poți alege opțiunea de transfer bancar. Vei primi o factură proformă după confirmarea comenzii, iar plata se va efectua prin transfer bancar din contul tău în contul firmei noastre. Te rugăm să ții cont că transferul bancar se face între conturi și nu prin depunere de numerar la ghișeul băncii. Dacă alegi această metodă de plată, livrarea produselor se va face doar după confirmarea incasării banilor în contul nostru. Detaliile bancare ale firmei noastre sunt:

Nume firmă: S.C. HAPPY STORE CONCEPT S.R.L.

CUI: RO 27622668

Reg. Com.: J40/10239/2010

Banca: ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti

Numar Cont: RO06INGB0000999902172342

Cod SWIFT: INGBROBU

* te rugăm să ai în vedere că în cazul plății prin transfer bancar poate exista o prelungire a perioadei de livrare cu 24-48 de ore

La Handero.ro, ne respectăm obligațiile legale și fiscale, așa că factura corespunzătoare achiziției tale va fi trimisă și primită pe adresa ta de email, conform legii 571/2003 privind codul fiscal. Menționăm că factura circulă fără semnătură și ștampilă, conform articolului 155 (6) al aceleiași legi.

Dorim să-ți oferim o experiență completă și satisfăcătoare, iar livrarea și plata produselor sunt aspecte importante în această privință. Ne dedicăm eforturile pentru a asigura că produsele ajung în siguranță la tine, iar procesul de plată este simplu și securizat. Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi, iar echipa noastră va fi bucuroasă să te ajute.

Profita de ofertele marca Handero

Am citit si sunt de acord cu
Politica de confidentialitate.
Website detinut de HAPPY STORE CONCEPT S.R.L., CIF: RO27622668, Reg.Com: J40/10239/2010
secure plationline