handero.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Betisoare parfumate indiene - Busuioc Sacru


Betisoare parfumate indiene - Busuioc Sacru

Ultimul produs din stoc

Comanda instant Betisoare parfumate indiene - Busuioc Sacru

Betisoare parfumate indiene - Busuioc Sacru

Produs realizat manual în India.


In inima Indiei, în mijlocul vastei câmpii de busuioc sacru, tradiția ancestrală a producției de bețișoare parfumate prinde viață.

Fiecare bețișor de tămâie este realizat manual, cu grijă și pricepere, într-un proces transmis din generație în generație. Extractele pure și cele mai bune uleiuri esențiale sunt alese cu atenție, întruchipând puterea plantelor și a naturii într-un parfum divin.

Atunci când aprinzi capătul bețișorului, un dans subtil de flăcări începe, iar fumul sacru se înalță în aer. În timp ce aroma busuiocului se răspândește treptat, o poveste magică începe să se desfășoare în jurul tău. Te poartă pe aripile imaginației în lumea mistică a Indiei, înconjurată de temple antice, pline de mireasmă și devoțiune.

Fiecare cutie conține aproximativ 15 bețișoare parfumate, împachetate cu grijă în materiale reciclabile, aducând astfel un omagiu naturii și sustenabilității. Pentru a te bucura de o experiență deplină, folosește un suport special pentru bețișoare, care să amplifice dansul fumului și parfumul divin.

În timp ce bețișoarele parfumate umplu încăperea cu aroma lor minunată, simți cum energia ancestrală a Indiei pătrunde în fiecare colț al spațiului tău. Aceste momente de meditație, yoga sau pur și simplu de relaxare după o zi grea devin o călătorie olfactivă în misticismul și spiritualitatea Indiei.

Ingrediente/Materiale: Bețișoare parfumate realizate manual, pe un suport de bambus.

Betisoare parfumate - Handero


Te-ar mai putea interesa si
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici

Profita de ofertele marca Handero

Am citit si sunt de acord cu
Politica de confidentialitate.
Website detinut de HAPPY STORE CONCEPT S.R.L., CIF: RO27622668, Reg.Com: J40/10239/2010
secure plationline