handero.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Statueta Buddha argintie - 15 cm


Statueta Buddha argintie - 15 cm


Comanda instant Statueta Buddha argintie - 15 cm

Statueta Buddha argintie - 15 cm

Fiecare produs este realizat manual de către artizanii din Bali, Indonezia. Variațiile minore ale modelului, culorii și aspectului fac parte din farmecul și exclusivitatea produsului și pot să difere ușor de imaginea prezentată, transformând fiecare obiect într-un cadou cu adevărat unic.


Statueta Buddha argintie este o adevărată bijuterie realizată manual de către artizani talentați din Bali. Fiecare detaliu este pictat cu dragoste și atenție, capturând esența și înțelepciunea lui Buddha.

Această statuetă este mai mult decât o simplă piesă decorativă. Ea este un simbol al serenității și iluminării interioare. Plasată cu grijă în casa ta sau la birou, aceasta aduce o energie Zen în orice mediu și te ajută să reduci stresul și să te conectezi cu propria ta esență interioară.

Un aspect remarcabil al statuetei este eticheta de informații atașată, care descrie semnificația pozițiilor mâinilor lui Buddha. Astfel, vei putea înțelege mai profund învățăturile și înțelepciunea pe care le reprezintă fiecare gest al mâinilor sale.

Această minunată statuetă de Buddha este realizată din rasină de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă și ușor de întreținut. Fiecare piesă este unică în felul ei, purtând cu sine energia și măiestria artizanilor din Indonezia.

Adu o notă de înțelepciune și frumusețe în viața ta cu această statuetă de Buddha argintiu. Fie că o așezi pe un raft special, pe un altar personal sau într-un colț de relaxare, ea va fi mereu un reminder al călătoriei tale interioare și al căutării armoniei.Te-ar mai putea interesa si
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici

Profita de ofertele marca Handero

Am citit si sunt de acord cu
Politica de confidentialitate.
Website detinut de HAPPY STORE CONCEPT S.R.L., CIF: RO27622668, Reg.Com: J40/10239/2010
secure plationline