handero.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Mojar cu pistil din lemn de tec


Mojar cu pistil din lemn de tec

Ultimul produs din stoc

Comanda instant Mojar cu pistil din lemn de tec

Mojar cu pistil din lemn de tec
Fiecare produs este realizat manual de către artizanii din Indonezia. Variațiile minore ale modelului, culorii și aspectului fac parte din farmecul și exclusivitatea produsului și pot să difere ușor de imaginea prezentată, transformând fiecare obiect într-un cadou cu adevărat unic.

În adâncul pădurilor tropicale din Bali, meșterii iscusiți creează cu pasiune și pricepere obiecte de o frumusețe atemporală. Mojar cu pistil din lemn de tec este o creație unică, fabricată cu dragoste din lemn de tec, recoltat cu grijă din rezerve sustenabile din inima satelor din Bali.

Pasiunea și priceperea meșterilor balinezi se reflectă în fiecare detaliu al acestui mortar și pistil. Fiecare piesă este realizată manual, cu atenție la fiecare tăietură și finisaj, pentru a scoate în evidență grandoarea naturală a lemnului de tec. În fiecare ciocănitură si macinare veți simți povestea adânc înrădăcinată în acest obiect unic.

Tecul, cunoscut și sub numele de Tectona grandis, este un lemn prețios originar din Indonezia, India, Malaezia, Thailanda și Birmania. Acest lemn nobil este apreciat pentru durabilitatea și rezistența sa remarcabile.

Lemnul de tec este îmbogățit cu un ulei natural, care nu doar conferă lemnului o rezistență sporită la apă, ci îl și protejează de degradare, insecte și bacterii. Fiecare atingere a mortarului și pistilului transmite energia și calitatea acestui lemn prețios.

Cu mojarul cu pistil veți avea în mâinile voastre o piesă de artă funcțională. Acesta este ideal pentru utilizarea de zi cu zi în bucătăria voastră.

Pe lângă aspectul său elegant și durabilitatea sa remarcabilă, acest mortar și pistil adaugă o notă autentică și exotică în casa voastră. Fiecare detaliu este finisat cu măiestrie, punând în evidență granele lemnului și creând o simbioză perfectă între frumusețea naturală și utilitatea practică.

Cu puțină grijă și atenție, acest mortar și pistil vă va însoți de-a lungul întregii vieți. În fiecare utilizare, veți simți energia acestui lemn nobil și veți descoperi că este mai mult decât un simplu obiect de bucătărie - este o expresie a rafinamentului și calității întruchipate într-un singur instrument.

Adăugați Mojarul cu pistil din lemn de tec în colecția voastră de obiecte deosebite și veți aduce un plus de eleganță și autenticitate în bucătăria voastră. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază frumusețea naturală și durabilitatea în viața de zi cu zi.

Dimensiuni mojar: 11.5 cm x 11.5 cm
Dimensiuni pistil: 16.5 cm x 3.5 cmTe-ar mai putea interesa si
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici

Profita de ofertele marca Handero

Am citit si sunt de acord cu
Politica de confidentialitate.
Website detinut de HAPPY STORE CONCEPT S.R.L., CIF: RO27622668, Reg.Com: J40/10239/2010
secure plationline