handero.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Ingeras Hati-Hati 22 cm - Armonie


Ingeras Hati-Hati 22 cm - Armonie

Ultimele doua produse din stoc

Comanda instant Ingeras Hati-Hati 22 cm - Armonie

Ingeras Hati-Hati 22 cm - Armonie
Fiecare produs este realizat manual de către artizanii din Indonezia. Variațiile minore ale modelului, culorii și aspectului fac parte din farmecul și exclusivitatea produsului și pot să difere ușor de imaginea prezentată, transformând fiecare obiect într-un cadou cu adevărat unic.

În inima satelor de munte din Indonezia, meșterii talentați creează cu migală îngerii Hati-Hati. Acești îngerași sunt țesuți manual din bumbac pur, transformând un simplu fir în opere de artă în miniatură. Hati-Hati înseamnă „a îngriji” în limba indoneziană și această denumire poartă semnificația profundă a dragostei și grijii față de ceilalți.

Fiecare înger Hati-Hati este un cadou frumos și cultural, o expresie a atenției și afecțiunii pe care o purtăm celor dragi. Îngerii Hati-Hati sunt creați cu atenție și pricepere pentru a aduce bucurie și armonie în casele și viețile celor care îi posedă.

Cu dimensiunile lor delicate de 22 x 14 x 1 (cm), acești îngerași se transformă în talismane pline de înțelegere și sensibilitate. Fiecare detaliu este atent proiectat pentru a emana o energie blândă și protectoare, pentru a aduce liniște și alinare sufletului.

Atunci când deschizi cutia cadou a îngerului Hati-Hati, vei simți imediat magia tradiției și măiestria meșteșugului manual. Fiecare fir țesut este o mărturie a priceperii și pasiunii transmise din generație în generație în comunitățile locale.

Așadar, oferă un înger Hati-Hati ca simbol al iubirii și grijii tale față de cei dragi. Fie că îl așezi într-un loc special din casă sau îl dăruiești cu dragoste, acest înger va veghea și va aduce o energie pozitivă în viața celor norocoși să-l primească.

Alege handmade-ul autentic și fii parte din povestea tradiției și măiestriei. Cu îngerii Hati-Hati, creezi conexiuni emoționale puternice și oferi un cadou cu adevărat unic, în care dragostea și atenția sunt împletite în fiecare fir.

Dimensiuni: 22 x 14 cmTe-ar mai putea interesa si
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici

Profita de ofertele marca Handero

Am citit si sunt de acord cu
Politica de confidentialitate.
Website detinut de HAPPY STORE CONCEPT S.R.L., CIF: RO27622668, Reg.Com: J40/10239/2010
secure plationline